Tänään meidän piti nukkua piiiitkään, mutta kun aurinko oli noussut aamulla yhdeksän aikaan taivaalle, niin Katriina tuli herättelemään ja päätimme lähteä kaupungille ajoissa, ettemme menetä minuuttiakaan auringosta.

Kävelimme rantaa pitkin Suncoast:iin jonne on noin 3km matkaa rantaa pitkin. Paikka oli kyllä mahtava, turvallinen ja täynnä turisteja, mutta kaikki oli todella kallista. Kiersimme keskuksen ja kävimme syömässä 2 kerroksessa sijaitsevassa Silverani´s nimisessä intialaisessa ravintolassa. Itse tilasin Lamb Brayanin joka sisälsi riisiä ja lammasta tulisessa kastikkeessa ja lisäksi siihen tuli sipuli-tomaatti-kastike joka oli vähän miedompaa. Koko komeus soodavedellä höystettynä maksoi 70R, eli noin 7€.

Suncoastista lähdimme people mover:lla (ainoa oikeasti turvallinen bussi kaupungissa ja maksoi vain 4R) Ushakaan jossa pääsimme hetkeksi internettiin ja katselimme paikkoja huomista varten ja kiertelimme ihania pieniä putiikkeja joissa myydään mm. Afrikkalaisia puuesineitä, koruja ja muuta ihanaa. Voin luvata, että tämän vuoden joululahjat ei ole perinteisiä Pandan suklaarasioita *nauraa* Ushaka ei kylläkään ole sellainen paikka mistä kannattaa ostella juuri mitään vettä kummempaa, koska se on turistikohde ja näin ollen paljon normaalia kalliimpi, vähän samantapainen kuin meillä Santapark.

Tänään tuli oikeastaan ensimmäisen kerran sellainen oikea ikävä, kun luin sellaista "äiti-taulua". Jouduin pyytämään anteeksi myyjältä, että lause jäi kesken ja kyynel karkasi poskelle. Rannalla tuli koiria vastaan omistajineen ja kun ne juoksi aaltoihin häntä heiluen, niin kuvittelin miten iloinen Buster olis jos se pääsis juoksemaan mereen mun kanssa. Täällä on niin helppo huomata kuinka tärkeä oma perhe on ja kuinka paljon sitä oikeasti kaipaa ja tarvitsee, ystäviä ja muita tuttuja unohtamatta. Olette siis mielessä, vaikka en teille kaikille voikaan vastata jokaiseen viestiin, koska se on niin kallista.

Tämä päivä meni siis melko äkkiä ja tuli käveltyäkin ihan kivasti. Pitäisi vielä oppia muistamaan auringolta suojautuminen koska tänään jo poltin rintakehäni punaiseksi. Lämmintä oli sellainen vähän reilu 20´c ja lähes pilvetöntä. Oltiin ihan varmoja, että täällä on sellainen 10´c lämmintä tänään kun paikalliset eilen sanoi, että tänään on kylmä päivä. Tosin äsken kun juteltiin asuntolan henkilökunnan kanssa, niin heidän mielestään tänään oli kylmä päivä *nauraa* But we are from Finland so maybe that explain something J

Nyt ajoissa nukkumaan, niin huomenna ollaan jo 08:00 hereillä ja valmiita lähtemään ensin spariin (lähikauppa) ja sitten Ushakaan KOKO päiväksi palvomaan aurinkoa.

Lööv, Löööv, Lööööv, Kirsi