Tanaan ollaan vietetty koko paiva ushakassa. Aloitettiin ottamalla muutama tuntinen aurinkoa ja kaytiin laskemassa ihan mielettoman mahtavia vesiliukumakia :D Uiskentelin kuin pikkuala, uskokaa tai alkaa vaikka onkin tallainen sulava norpan vartalo *nauraa* Henkinen ika laskee lapsen tasolle kun paasee pulikoimaan ja laskemaan liukumakia.

Kaytiin myos syomassa paikassa jonka nimea en muista ja soin ehka elamani eksoottisimman ruuan: mustekalaa, mustekalan paita, jotain kalaa, simpukoita ja prinssi katkarapuja kera riisin ja jonkun kastikkeen. Aivan mahtavaa ruokaa ja itseasiassa pidin kaikesta :) onnistunut valinta! Ei ollut halvin mahdollinen paikka, ruoka oli 85R, mutta tolla hinnalla ei saa suomessa kuin mc donaldsin ranskalaiset.

Kaytiin myos tuolla merimaailman puolella ihailemassa pingviineja, jotka muuten pystyy pidattamaan hengitystaan 5min koska osaavat hidastaa sydamen sykekkeensa. Nahtiin myos rauskuja, hylkeita, delfiineja, paljon erilaisia kaloja ja ihan mielettoman suloinen kilpikonna mika oli ihan tajuttoman kokoinen :)

Illalla saatetaan olla lahdossa kaymaan ulkona jos yksi paikallinen tytto vie meidat ulos, muussa tapauksessa kaivan tietokoneen ja katselen jonkun leffan.

Tanaan tuli kyynel silmakulmaan kun kuuntelin MP3:lla suomalaista musaa ja sielta tuli niita lauluja mita aidin luona laulettiin karaokessa. Kaikki sen illan muistot tuli mieleen, mikon ja mun neon kakkosen kemiaa laulu, mika muuten kuulosti HYVAlta *nauraa* Maarittia, aitia, Oskia ja isiakin tietenkin...  tuli ikava kaikkia :) Olette tarkeita, ihan kuten kaikki muutkin <3

Nyt lahden takas kampille, terveisia kaikille ja voisitteko laittaa niita omiakin kuulumisia kun luette mun kuulumisia :)

Bye Byeeeeee! Love, Kirsi