Tänään ollaan herätty 08:00 ja lähdettiin ihan ekana käymään 200m päässä Sparissa jonka jälkeen purettiin kauppakassit kämpille ja suunnattiin kohti Ushakaa. Ostettiin Ushakaan vuosikortit (475 R) koska ne tulee paljon halvemmaksi kuin kertaliput loppujen lopuksi.

 

Päivä oli aivan mahtava! Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta koko päivän ja lämpöä riitti omiin tarpeisiin ja naapurillekin. Sain jopa ekat bikinirajat J Kuka sanoi, että täällä on kylmä tähän aikaan vuodesta *nauraa* Laskettiin Katriinan kanssa sellasilla isoilla renkaan mallisilla kumipatjoilla vesiliukumäki alas ja sen jälkeen mentiin virran mukana pitkin vesireittiä ja matkalla pääs näkemään pingviinejä, kaloja ja haita. Hennan kans mentiin sama reitti myöhemmin, mut sellaisella tuplarenkaalla, missä molemmat istu samassa kyydissä. Kivaa riitti yllin kyllin!

 

Käytiin nopeesti katsomassa myös sellaista afrikkalaista tanssiesitystä mikä oli siellä kauppakeskuksen aukiolla. Laitan siitä jossain vaiheessa muutaman kuvankin. Ihanan vauhdikasta, rytmikästä ja tunteellista tanssia ja laulua.

 

Illalla nous kamala myrsky merelle ja edelleen tuulee niin kovaa, että verhot heiluu sisällä. Erehdyin avaamaan huoneeni ikkunan ja tuuli nosti mun paperit hyllystä katon kautta lattiaan. Kuuluu selvästi miten meri ja tuuli pauhaa ulkona…

 

Unohdinkin aiemmin mainita, että paikalliseen tapaan veden jakelu ei oo aina niin luotettavaa ja me ollaan oltu perjantaiaamusta asti ilman lämmintä vettä. Tänään olikin sit melkoinen show kun Hennan kanssa koitettiin peseytyä kylmässä suihkussa ja keitettiin vedenkeittimellä vettä, että saa edes lopuksi heittää lämmintä vettä niskaan :D Huomenna pitäs toivottavasti tulla korjaaja, niin saadaan taas lämmintäkin vettä. Huomenna mennään myös ostamaan meille paikalliset Prepaid-liittymät puhelimiin ja toivottavasti saadaan se nettikin omaan huoneeseen samalla reissulla.

 

Jos muuten ihmettelette miks kirjotan hinnat, reitit yms selitykset niin tarkasti, niin kirjotan siksi, että sit seuraavat tänne tulevat saa tästä jotain irti, eikä mun tartte kirjoittaa kokonaan ulkomuistista mun matkaraporttia koululle ;) *laiska*

 

Nyt pitää taas mennä nukkumaan, aamulla on herätys 06:15 ja ensimmäinen työpäivä Addington Hospitalissa lasten osastolla alkaa J JEEEE!