Tanaan oli ohjelmassa Cape pointin matka ja ihana matka olikin. Lahdettiin reissuun joskus 08:30 aikaan ja ajeltiin ensin pitkin kapkaupunkia Hout Bayn satama missa oli mahdollisuus lahtea veneajelulle. Tyylilleni uskollisesti valitsin kuitenkin pysya satamassa ja shoppailla *nauraa* Nyt ehka viimeinkin loyty Maaritillekin jotain tuotavaa, kun en oo keksinyt mitaan fiksua aiemmin. Ajeltiin myos  Chapman's Peakin lapi ja ihasteltiin ihan mahtavia rantoja ja maisemia.

Hout Bayn satamasta lahdettiin huristelemaan kohti hyvantoivon niemea, mutta matkalla oli kuitenkin ehka se mun eniten odottava pysahdys Simon's Townissa Boulders Beachilla katsomaan pingviineja :) JEIIIII, siella ne kaverit kaiveli kuoppia, nokki toisiaan, ponotti, lyllersi eteenpain ja loikoili pitkin ja poikin =D Kovin huoletonta pingviinin elamaa, tahdon samanlaisen *nauraa*

Lopulta saavuttiin Hyvan toivon niemelle ja kun paastiin portista sisaan, niin meita ootti yllari ja kaivettiin fillarit esiin *nauraa* ei sattunut ihan fillarikengat matkaan, mutta hyvin se puolen tunnin matka taittui ottaen huomioon, etta kuvasin videokameralla melkein koko matkan =D Ihan siistia oli vahan jumpatakin, eika vaan istua autossa ja tuijotella. Fillarimatkan jalkeen pysahdyttiin Buffelsfontein visitor centeriin nauttimaan piknikkia ja pompattiin takaisin autoon.

Viimeisena, muttei todellakaan vahaisempana oli sitten hyvan toivon niemen karki ja toki napsittiin kuvia oikein urakalla sen kyltin kera =D Tehtiin pikku vaellus sitten viela autolle, mua tosin kaiversi melkein koko nousun ajan tikku mika on tehnyt leirin mun jalkapohjaan, eika ymmarra sielta poistua vaikka oon jo nelja paivaa antanut sille aikaa pakata kamat. Tanaan siirryn jareampiin toimiin ja tikku saa lahtopassit :)

Paluumatkalla, edelleen kuitenkin hyvan toivon niemen puolella nahtiin strutseja. Tiesitteko muuten, etta mustat strutsit on poikia ja vaaleat tyttoja :) Nahtiin myos paviaaneja. Voi miten suloisia ne oli kun ne pienet vauvat hyppi puussa ja soi hedelmia. Voisinko tuoda yhden kotiin? Aiti varmaan mielellaan ottaa senkin hoitoon kun seuraavan kerran saan paahani lahtea reissaamaan merta pidemmalle =D Tosin noi paviaanit ei oo kauheen toivottuja elaimia kotihuudeilla, silla ne pistaa mestan kuin mestan matalaksi etsiessaan ruokaa. Luettiin muutamia artikkeleita autoissa mitka kerto just paviaanien tekemista tihutoista... Kuinka niin suloinen elikko voi olla ilkea? Niilla muuten ainakin yhdella, minka nain lahempaa, oli punainen peppu ;D Cool!

Kaytiin palattuamme kampille syomassa tossa ihan kulman takana ja oli kylla ihan mielettoman hyvaa kalaa mita soin vihannesten kera. Satuin loytamaan myos kaksi, luultavasti mausteeksi tarkoitettua hiusta mun evaasta ja en ollu uskoa kuulemaani kun tarjoilija kerto, etta ruoka on ilmainen, kun kysyin saanko karvoista jonkun pienen hyvityksen. Suomessa olis saanut kahvin ja sita itseasissa olin vahan odottanutkin. Naa muuten harrastaa sita, etta laittaa tipin jo valmiiksi laskuun, melko epareilua, koska jos ei pida ruuastaan, niin joutuu silti maksamaan 14% tippia... Pidan enemman siita tyylista, etta saan itse paattaa summan, silla ollaan kuitenkin ihan reilusti aina laitettua tippia maksun mukaan.

Nyt taidan lahtee oikomaan hetkeksi, sit alan pakkaamaan ja huomenna siirrytaan Longstreet Packpackersien paikkaan yopymaan pariksi yoksi.

Palaillaan taas, huomenna luvassa Robben Island :)

<3 Kirsi