Hoplaa! Tänään onkin ollut mielenkiintoinen päivä =)

Aamulla kun lähdettiin töihin, niin oli jo melko synkän näköistä ja vettä tihutteli hieman. Joskus kahdeksan aikaan vettä alkoi tulemaan kriisikeskuksen ikkunoiden välistä sisälle odotushuoneeseen ja roiskui ikkunalaudan kautta lattialle kaaressa… Muistin sit, että meidän olohuoneessa, eli mun makuuhuoneessahan on tosiaan yksi ikkuna rikki ja auki 10cm. Lähdin kipittämään kotiin ja onnekseni sain huomata, että tuulee talon toiselta puolelta, eikä vettä oo tullut sisään. Tarkastin samalla tyttöjen makuuhuoneen mikä oli tuulen puolella, mutta vielä silloin ei ollut mitään muuta kuin pölyä lentänyt ikkunoiden listoilta sängylle, eikä vettä valunut missään.

 

Päästiin 13:45 töistä ja oltiin niin tyytyväisiä siihen, että tänään oli meidän viimeinen harjoittelupäivä ja nyt alkoi LOMA =) Riemu loppui melko lyhyeen kun tultiin asuntolaan. Ensimmäisen kerroksen läpikulkukäytävästä oli kaatunut tuulen takia yksi tiiliseinä ja yksi lasinen seinä. Kun menin kattoon sotkua vähän lähempää, niin yksi työmiehistä nauro mulle, että tää talo rapistuu pikkuhiljaa kasaan. Kerroin sille miehelle, että itsehän olen onneksi niinkin matalalla kuin 16 kerroksessa, niin se setä toivotti mulle onnea *nauraa* Onnea tässä kyllä tarvitaankin… Sanoinkin jo tytöille, että jos tänne hurrikaani iskee, niin pakkaan laukkuni ja meen pihalle istumaan, koska siellä luultavasti oon paremmassa turvassa kuin asunnossani.

 

Lisäksi meidän asunnossa tyttöjen makkarin ikkunoiden välistä tuli vedet sisään niin, että sängyt oli märät, kaikki ikkunalla olevat paperit ja kirjat oli läpimärkiä ja oikeestaan kaikki mikä oli ikkunoiden läheisyydessä oli läpimärkää. Koitin käydä respasta pyytämässä edes kuivia tyynyjä, niin heikon palvelumotivaation takia kuivat tyynyt jäi saamatta. Nyt meillä sit kuivataan pitkin olohuonetta märkiä karttoja, esitteitä ja kirjoja =D Myös Katriinan Andrelta saama savinen norsu oli kohdannut pienen vesionnettomuuden, sillä sitä ei oltu kovetettu uunissa, niin se oli lötkistynyt kovasti ja kun Katriina nosti sen ylös pöydältä, niin norsun takajalat jäi pöydälle. Onneksi Kirsi nokkelana, ala-asteella savikurssin käyneenä, korjasi norsun jalat lähes normaaleiksi, vain pieni lonkkavika jäi havaittaviin.

 

Nyt ei sitten blogipäivityksiä tuukaan ihan hetkeen koska lähdetään maanantaina aikaisin sinne Kapkaupunkiin, niin viedään meidät arvotavarat Matronin toimistoon kassakaappiin jo huomenna perjantaina. Viikonloppuna olis tarkoitus lauantaina mennä opetteleen hieman surffauksen alkeita, sit syömää ja illalla mennään käymään kaiketi jollain klubilla. Sunnuntaina mennään kirpputorille yhden meidän asuntolassa asuvan tytön kanssa. Varmasti kiva vkl tulossa mikäli kelit ei nosta meitä palmun latvan korkeuteen. Niin joo, pitää toivoa myös, ettei tuo meidän ikkuna lähde lopullisesti lomamatkan aikana lentoon, sillä se jo nyt repsottaa 10cm auki. Pitänee varmaan sänkykin kohta naulata lattiaan. Haaveet lämpimästä vedestä heitin myöskin tänään meneen, sillä seuraavan vuoden varat luultavasti menee siihen kun 20 miestä korjaa tota seinää, niistä 15 pitää seuraa, 4 nukkuu ja 1 kasaa tiiliä. Ympärillä toki seisoo vähintään 3 vartijaa, ettei kukaan pääse häiritsemään työntekoa…

 

Toivon mukaan ja matkaan, näihin sanoihin, HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

 

<3 Kirsi

P.S Minä kaipaan teitä isosti <3