Heipä hei taas :)

Saatiin tänään viimeinkin netti meidän huoneeseen. Tosin ei oo tietoa kauanko tääkään toimii, mutta nautimme tästä niin kauan kuin se on mahdollista!

Eilen siis alkoi harjoittelu lasten osastolla (13A) ja kerrottavaa olisi vaikka kuinka ja paljon. Lapset ovat aivan ihania! Eilinen ja tämä päivä on mennyt niin vauhdilla harjoittelussa, ettei ajan kulkua ehdi edes huomata. Eilen pääsin seuraamaan nenämahaletkun laittamista, syöttämään lapsia, olin mukana ultraäänitutkimuksessa ja kylvetin pienen tytön. Tänään ei ehditty olemaan osastolla kuin aamupala ja kylvetin yhden pikkupojan jonka jälkeen lähdettiin infektiokoulutukseen mikä muuttui matkan varrella syvälliseksi keskusteluksi tämän maan politiikasta, kulttuurista, rotujen välisistä eroista ja "riidoista" sekä rikollisuudesta ja rikollisuuden monista syistä. Tänään aukesi silmät sillekin, että siinä missä diabetes on meillä yleistä, niin tubi ja hiv on täällä vastaavassa asemassa, niin kovin surullista! Harmi ettei sitä tunnetta voi välittää näin kirjoittamalla mikä täällä tulee. Onneksi myös iloisia asioita on paljon ja suloiset lapset tekee päivästä ihanan :)

Kirjoittelen myöhemmin lisää kun on kunnolla aikaa ja koitan lisäillä kuvia maisemista, paikoista ja itsestänikin :P

Tänään muuten saatiin myös lämpimät vedet meidän kerrokseen ja saatiin hommattua paikalliset puhelinliittymätkin, mistä tosin loppui jo puheaikakin 5min puhumisen jälkeen *nauraa* :)

Kauniita unia kaikille!

 

Lööv Löööv Lööööv, Kirsi