Tää päivä meni ihan harakoille, kun yöllä alko kamala pääkipu ja valvoin ainakin yhteen tai kahteen asti. Aamulla kun pääkipu ei hellittänyt, niin jäin suosiolla sänkyyn. Nappasin särkylääkkeen ja vajosin kahden ihanan peittoni alle ja nukuin kuin tukki neljään asti *nauraa* Tässäpä mä nyt sit kukunkin kun kello on kohta 23:00 eikä nukkumattia näy mailla eikä halmeilla. Illalla oli paljon parempi olo, niin kokkailin äärimmäisen pahaa ruokaa kolmeksi päiväksi ja siivosin huoneeni. Toivottavasti oli ainoa päivä kun joutuu kämpille jäämään. Joka päivä kuitenkin sairaalassa oppii niin paljon uutta ja näkee sellaista mitä ei ole vielä nähnyt, niin harmittaa jos joutuu oleen pois. Voi kun olis tällainen motivaatio aina suomessakin *nauraa*

 

Oli myös ihana jutella pitkästä aikaa kunnolla Tiian kanssa ja vaihdella kuulumisia. Juliakin on taas parantunut, ehkä mun ajatuksissani lähettämä suojelusenkeli hoiti hommansa =)

 

Tytöt kertoi työpäivän jälkeen, että sairaanhoitajaopiskelija Kubashni, joka jo viime viikolla kutsui meidät mukaansa kuun lopussa viettämään iltaa hänen ja kavereidensa kanssa, oli tänään kertonut enemmän illasta. Viettäisimme siis mukavan illan heidän kanssaan perjantaina, lauantai pyhitetään levolle ja sunnuntaina hän vie meidät kirkkoon jumalanpalvelukseen, jonka jälkeen kokkaa meille intialaista ruokaa hänen tädin luona jossa asuu veljensä kanssa =) Kuulostaa ihan kamalan mukavalle! Niin kiva tutustua paikallisiin ja on ihan mieletön kunnia, että päästään näkemään heidän kulttuuriaan, tutustumaan heidän uskontoon ja nähdään erilaisia koteja. Viimeksi nähtiin värillisten tapa viettää braiita perheen, suvun ja ystävien kanssa ja nyt tämä, niiin siistiä =) Jännää nähdä sitten myöhemmin kuinka paljon heidän uskontonsa eroaa toisistaan koska Tiaran äiti puhui aiemmin, että myös haluaa meidän mukaansa kirkkoon jumalanpalvelukseen.

 

Nyt alan oikeasti haahuilemaan unimaata kohti ja näen toivottavasti kaunista unta omasta perheestäni, jota kaipaan ihan kamalasti =)

 

Hyvää yötä isi, äiti&Oski, Maarit&Janne, Buster, Väinö ja kaikki muut =) *hyvän yön lentosuukko*

 

-Kirsi